Sthlm...

Godkväll mina vänner! Sitter nu i sthlm och tittar på när resten av brudarna gör sig iordning för utegången, jag är faktiskt klar! Känns som en bra kväll, hoppas det blir roligt :)
Btw, vår buss lyckades få punktering på vägen ner så vi blev stående en timme. Alltid när jag åker, alltid! Var även däcket under oss, så jag och Jessica bestämde snabbt att vi inte skulle äta mer kakor under den turen, haha! ;)

Packa...

Om ni bara visste hur less jag är på att packa. Nu är det visserligen kanske inte så himla synd om mig eftersom det oftast betyder att man får göra nått roligt. Men ändå...
Tror jag ska börja ge mig nu, har packat galakläderna och alldeles för mycket annat som vanligt! Vet inte hur mycket jag hinner blogga i helgen, men det brukar ofta vara ganska dött på bloggosfären då iaf. Vet inte riktigt hur mycket dator man kan använda hos syrran, jag har aldrig varit där. Ja, trodde ni att jag och Jessica skulle lyxa till det så har ni fel, vi ska bo sex tjejer i en tvåa hela helgen. Haha, väldigt spännande!

Mer jobb...

Snart dags för jobb igen. Accenten firar ett år så vi har 20% rabatt på sortimentet. Eller nått liknande iaf, har inte så stor koll just nu! Vi ska iaf ha helsvarta kläder på oss för vi ska ha rosa sjalar till. Jag älskar verkligen påtvingad klädsel. Hoppas den är fin iaf, och svart klär man ju alltid i!
Ska byta storlek på toppen som jag köpte igår också om det finns för den var för stor. Annars blir det väl symaskinen. Måste komma ihåg strumpbyxor också. Tror att jag ska gå ner på stan innan jag glömmer allt, haha!

Why, oh why...

Varför måste Paris, Kate & I ha så himla mycket fint? Väldigt dåligt när man har varit utomlands en månad... En jättefin tubtop fick iaf följa med hem, måste ju ha nått att ha på mig vid en utgång i sthlm (fin ursäkt, jag vet, haha). Har sett lite annat som gärna får flytta in i garderoben också, men det känns bättre att shoppa i sthlm. Det är mer tillåtet när man är på "semester". Det blir jag och Jessica som gör vår första resa tillsammans, spännande ;)

Semestersvenskar...

Kom hem från jobbet, värmer mat, sätter mig i soffan. Det första jag ser på tvn är PHIPHI!!!! Skylten till Apache, och familjen som gick till Viewpoint. Åh, take me baaaaaaack...

Koh Tao...

På väg till Koh Tao! Reste i världens skabbigaste nattbåt, men det var ju också en upplevelse. Det ska ju inte vara lyx när man backpackar! Den gick kl 23 och var framme kl 07 på morgonen, och vi sov gott som packade sillar där inne!
Sen är det vårt boende, den enda bungalowen under resan, och gatan som man gick för att komma till allt. Väldigt fin miljö i Koh Tao!
En kväll så klädde vi upp oss lite extra och resultaten ser ni nedan ;) Eller så hittade vi några ladyboys, det får ni bestämma!
Stranden som vi hängde på varje dag, och båtresan till Koh Phangan. Det är synd att många bilder ser så disiga ut, det går liksom inte att visa hur underbart väder det egentligen är där!
På båten köpte vi även in oss i VIP-rummet, men sen började vi må dåligt så det fick bli till att sitta utomhus iaf!














It looks like this...

En liten tjuvkik. Gud, jag vet inte vad jag ska göra med håret, haha! Blev klar väldigt tidigt inför jobbet, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske borde gå ner lite tidigare och kolla läget, har ju inte jobbat på ca fem veckor! Eller så sitter jag kvar och vrålar till musiken, det låter lite roligare ;)





Bildbevis...

Den nya färgen. Undra om jag kommer bli van eller om det blir en akut hårfärgning. Ni vet ju hur mörkt hår jag brukar ha egentligen!






Inget blir som man tänkt sig...

Jaha, inte var jag så duktig som jag hade tänkt idag. Ingen klädkoll och en semla blev det. Imorrn börjar verkligheten (jobbet) så det vore trevligt om jag hade nått att ta på mig. Blir så tråkigt för alla inblandade annars. Nästan så att jag längtar efter att jobba, man ser ju lite mer folk än när man är hemma! Jobbar även med Jessica och det är alltid kul :)

Jaa, sen har jag väl råkat bli nästan blond också under kvällen. Fick ju väldigt ljust hår när jag var borta pga solen, så jag ville ta steget ännu lite längre när det ändå var på g. Jag och mina dumma idéer... Har lite ångest över att visa mig ute, men det är ju alltid första chocken som är värst, haha!

Som en saga...

Ja, tänk att prinsessan ska få sin prins till slut efter alla år. Väldigt stor uppståndelse för en förlovning, men det är väl trevligt.

Dagens från Thailand...

Jag skulle ju skämta lite och göra en dagens outfit från Thailand innan Fullmoon, men datorn strulande och jag glömde bort det. Hittade bilderna nu istället, haha. Bättre sent än aldrig, right? ;) Det var ju lite skillnad över vad man kunde dra på sig där och här. Suck...




Fettisdag...

Jaha, vad händer idag då? Fettisdag är det allt, men semlor är ganska äckligt. Jag röstar för en browniedag, mums! Jag skulle behöva gå igenom alla mina kläder, jag vet inte vart jag har nånting. Måste ha lagt alla grejor på ett väldigt bra ställe innan jag åkte! Kanske ska ta tag i det och vara duktig, så lämnar jag semlorna till er ;)





Oscarsgalan...

Det fanns mycket tjusigt på galan igårnatt! Dock förstår jag mig inte på Beyonces blåsa, den såg lite osmidig ut. Nu blir det sängen, jag kan verkligen inte hålla mig vaken på kvällarna. Somnade redan vid sju på soffan, haha!





bilder

Idag...

Det tar tiiiiid att ladda upp alla bilder, hoppas ni tycker att det är spännande! Annars får ni leva med det ändå ;)
Idag har jag träffat fru Karlsson (Sandra), och vi tog en ride till Birsta. Det är så dött med folk överallt, vart gömmer ni er? Jag blir nästan rädd. Där strosade vi lite, jag hejade på Cissi och Louella på jobbet, sen gick vi till Marie. Vi har inte träffats nån av oss sen vi kom hem, så det var dags att beta av hemfärden. Vi fick även tillfälle att berätta om när vi höll på att missa flyget hem. Det, mina vänner, var dramatiskt!
Efter snacket blev det en snabbfika innan vi drog hem till Sandra så jag kunde hämta hennes kamera. Nu har jag bilderna som jag har saknat, typ från elefantridningen m.m. Ni ska få se allt!
Nu är det hockey på tvn så jag ska väl kolla in det!

PhiPhi...

Älskade PhiPhi, jag kommer inte ens kunna förklara! Ni ser iaf vårt rum på PP Princess (bara namnet sa ju att jag måste bo där ;P). Ganska fräscht förutom den skabbiga sänggaveln. Nåväl, man kan faktiskt inte få allt ;) Myrorna i badrummet blev vi också ganska tjenis med efter ett par dagar.
Det var första kvällen där som vi började partyt  på allvar. Det var bara en sen impuls att gå ut dne kvällen, men det var fan den roligaste av alla! Vi testade ju även på buckets den kvällen. Ojojoj. Farliga grejor!!
Vi satt på nån krog först, sen drog vi ner till stranden. Det var väldigt lugnt just där vi var, men vi körde på ändå, haha! Sen skuttade vi glatt vidare till Apache där vi var fast resten av resan. Minns inte riktigt hur det gick till men det var iaf den kvällen som vi träffade "min man" (vi gifte ju oss dag 2 om ni har glömt det) och hans gäng.
Nån morgon pallrade vi döfläsket upp till View point som ni ser på bilderna. Det var helt fantastiskt, vilken utsikt! Och vilken trapp för att komma dit. Det är själva Phiphi som man ser mellan bergen, det är inte större än så. Ni kan ju tänka er hur lätt det var för tsunamin att skölja över där...
Sen är det vår strand när tidvattnet hade tagit det, lite middagar, lite fest, lite fireshow på Apache. Jag kan ju inte glömma att nämna thailändska pancakes. Omg, dom är helt underbara!



















MF...

Tänk att även jag har fått sett lite Melodifestival nu! Måste nog klämma fram att EMD var bäst, i övrigt är jag riktigt besviken.

Ångest över att vara hemma...

Idag har jag en riktig ångestdag. Över Thailand. Känns bra att jag längtar tillbaka som en galning redan efter mindre än en vecka. Tror att det beror på att man aldrig vet om man kommer tillbaka igen, det är så mycket som kan hända. Jag hade visserligen hemlängtan på slutet, men det var ju efter familjen, inte den gråa pissvintern här hemma!
Jag är så glad att vi åkte. Det var verkligen en upplevelse för livet, och speciellt Phiphi kommer jag alltid att bära med mig. Det var skönt att träffa någon ny att lägga tankarna på också ett par dagar. Det varade bara ett kort tag, men Jonas fick mig att tänka på nått annat. Vi kommer alltid ha dom dagarna i Phiphi även fast vi aldrig lär ses igen...
Det var därför jag gjorde tatueringen. Jag kommer se på den och minnas min första, fantastiska resa. Sol, bad, ett underbart land, semesterflirt och fjärilar i magen! Ni vet inte ens vad jag gjorde för tatuering, men det är ett litet, litet hjärta. Jag vill inte ha nått blaffigt så den är perfekt för mig. Mitt söta lilla minne. Kärlek :)



Nu vill jag åka på nästa resa, men jag får nöja med mig sthlm till helgen så länge! Haha...

Krabi...

Ao Nang i Krabi, där vi bodde! Spenderade dagarna med att sola och kvällarna med att shoppa och äta! Vi var där i fyra nätter innan vi drog vidare till PhiPhi.





Filmkväll...

Det lät kanske som att det var nån grej som hade hänt när jag skrev att jag inte mår bra, men jag menade att jag är sjuk. Blev ju dålig dom sista dagarna i Thailand och det har suttit kvar sen dess. Åkte även på en liten förkylning här i vinterlandet!
Igår spenderade jag kvällen med Jessica. Eftersom jag inte mådde så super så hyrde vi film och åt glass hos henne. B&J har varit saknat även fast jag inte fick i mig min bytta. Jag har blivit soft, måste jobba upp aptiten igen ;) Vi kollade iaf på Mirrors, en amerikansk version av danska Midsommer och nån film som hette Devils Chair. Den sista var lika dålig som den låter, men Mirrors däremot tyckte jag var bra! Har hört mycket dåligt om den.

Inte så snabbt...

Okej, det går inte så snabbt med uppdateringarna just nu. Vill bara påminna om att jag knappt använde bloggen på en månad, så det tar ett tag att komma in i rutinen igen. Sen mår jag inte särskilt bra heller, det började redan innan jag kom hem!

Del 1...

Arlanda, första planet, mellanlandning i Doha, soluppgång, plan två, konstgjorda öar, 13 timmars väntan på flygplatsen i Bangkok.




Reunion...

Kom precis hem från stan nu, har haft min reunion med Jessica på jobbet. Det är alltid kul att någon blir så glad att se en, haha! Tror att hon blev nöjd med presenterna också :) Imorrn blir det sleepover med allt skvaller och förmodligen en hel del onyttigt!
Fick höra att jag var väldigt brun några gånger, vilket var väldans trevligt eftersom jag inte tycker att jag är det. Tror att jag har blivit så van med min färg så jag ser inte sånt längre!

Första shoppingen...

Hittade lite saker i Krabi, det blev några bikinisar under resans gång!





Jetlagad...

Gissa när jag vaknade idag! Klockan sex!!!! När har det någonsin hänt självmant? Visserligen somnade jag klockan sju på soffan igår också, haha, jetlagen kom då tror jag. Thailand ligger ju sex timmar före, så jag sover väl efter den tiden fortfarande.
Ska ta tag i lite inlägg senare, men först ska jag försöka ta mig in till stan. Har blivit ganska snuvig så jag vet egentligen inte om det är nån bra idé, vi får se!

Honey, I'm home...

Jaha, så var jag hemma igen. Lite med blandade känslor, men ändå ganska skönt! Min kropp började klappa ihop lite mot slutet så det ska bli skönt med vanliga rutiner. Mickis på jobbet fick även bebis inatt så jag får nog dra igång snabbare än väntat där!
Det kommer fortfarande bli en hel massa Thailandsinlägg, men nu kan jag dela på sakerna jag gjorde och visa bilder på ett annat sätt :)

Jag ar med...

Jag ar nu med tatuering. Sa ni vet. Annars ar det fortfarande underbart och valdigt varmt :) Jag och Sandra var aven pa elefant-turen idag, det var hur coolt som helst. Lite angestframkallande nar man sag hur langt ner det var till backen, men det gick bra som tur ar. Har sa himla manga bilder att visa er nar jag kommer hem! Om ni nu fortfarande laser da det vill saga...


Sex natter kvar.

En vecka kvar...

Idag ar det en vecka tills vi aker hem, det kanns helt sjukt. Har valdigt blandade kanslor just nu. Kanns lite sahar snyyyyyyyyyft, pirrpirr, snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyft, pirr, haha! Skulle helst vilja flytta allt hemma och ta det hit, det ar ju inte Sverige jag langtar efter direkt! Idag ska vi eventuellt fixa den dar grejen som jag skrev om sist, annars blir det nog inte av alls. Vi far se :) Imorrn ar det Fullmoonparty sa det blir val nasta happening annars. Ar lite spand over hur det kommer att vara faktiskt!
Nu ska jag dra mig harifran och battra pa brannan lite! Kramkram

MF & Thailandsminnen...

Kom ihag att titta pa melodifestvalen for mig ocksa imorrn! kanns lite trist att missa det, men jag antar att jag inte ar i en position da jag far klaga, haha! Jag far ju forhoppningsvis se tva omgangar nar jag kommer hem iaf!
Just nu sitter jag och sandra pa ett internetstalle och tittar pa lite bilder for lite reserch. Tre i ganget har namligen fatt en fix liten ide om att skapa ett minne harifran. Ni far gissa vad, I'll never tell ;) Vi far val se om jag bangar forst, men just nu kanner jag mig valdigt taggad!

Imorrn blir det Koh phangan for oss, sista on innan Bangkok, sen borjar det narma sig hemgang. Langtar efter att fa dela ut presenter hemma, men far samtidigt angest over att lamna detta paradis! Usch, inte tanka sa nu. Jag och sandra ska ju pa elephant-trekking, vi funderar pa att hyra vattenskoter, vi ska pa vattenstallet i bangkok, kanske snorkla igen, fullmoon party m.m innan hemgangen!

Jag saknar er dar hemma, hoppas att ni har det bra! Kram



P.S Om nan av mina bekanta ar intresserade sa har jag en resedagbok ocksa som ni kan fraga efter! Skriver inte ut den har, det ar for privat! D.S

Koh tao...

Nu har vi forflyttat oss igen. Det var svar separationsangest fran Phi Phi, jag alskar den on. Det var liiite jobbigt att lamna mannen ocksa, jag blev sa van att traffa honom pa kvallarna. Mysigt hade vi det ocksa. Naja, sant ar livet!
Sen sist har vi snorklat ocksa, det var fantastiskt! Skulle dock vilja gora om det i lite mindre grumligt vatten, kanske gor det har. Annars ar tempot valdigt lugnt pa den har on,I miss Phi phi like hell! Man blev lite van med beachpartyt varje kvall :) Var guide tog valdigt fina bilder pa oss i Maya bay som han tyckte var valdigt kul. Finn ett fel! ;) 








RSS 2.0