Liveshow...

Vi hade en jätterolig målare idag. Jag satte på radion på mobilen för att vi skulle få lite tidsfördriv, och jäklar vad han sjöng! Vi höll på att fnissa halvt ihjäl oss bakom våra skokartonger när han sjöng sina ballader för sig själv! Det rycker i mungiporna bara jag tänker på det, haha!

Flyt...

Ikväll är det första gången som jag får se Idol redan från början, helt fantastiskt! Då slipper jag kanske missa Lars som jag alltid gör :)
Jag känner att jag har flyt idag, mycket löste sig riktigt bra! Hade lite besvärligt med att få ihop allt i helgen, men jag fick byta pass med kvinnan jag jobbar med i helgen, så det blir perfekt! Hade egentligen stängning lördag, öppning söndag, men vi skiftade så nu har jag tvärtom. Vilket innebär:

1. Jag hinner ta lunch i perfekt tid så jag kan glutta lite på Ola. Han är ju så snygg så jag vill bara äta upp honom! Mums ;)

2. Jag slutar fyra så jag hinner fixa mig i tid, är alltid sist klar annars (ska ut imorrn)!

3. Jag slipper kliva upp klockan 7.00 på söndag för att öppna butiken, för jag börjar 12.00 istället, yeeey!


Sen...

Sen när jag kom hem hade jag fått en inbjudan till Melvins dop! Ser att han redan är inne på konst ;)





Först...

Först fick jag blommor av chefen på jobbet...




Åh vad kul...

Jag har suttit och lagerkorrigerat i tre timmar nu. Ibland är mina arbetsuppgifter helt fantastiskt roliga! Har bara ca 25 papper kvar att renskriva, hurra! ;)

Jag ska...

Och ja, jag ska sluta svära i bloggen. Det är bara ett jäkligt (räknas det som svordom?) bra sätt att uttrycka sig på!

Boys... Sometimes a girl just needs one...

Förresten, igår när jag och Cissi gick genom en bakgång till nya butiken så stod det helt plötsligt en liten läckerbit till elkille där. Vart har alla pojkar hållt hus, nu bara ramlar dom fram! Eller är det jag som inte har varit så mottaglig och ointresserad kanske?
Jag låter säkert helt pojktokig nu för tiden men jag gör det bästa av en jobbig situation. Jag har inte tittat på, inte kysst, inte varit med nån annan än J på 1½ år. Jag är inte över honom, verkligen inte, men det känns skönt att låtsas. Det kändes inte okej för mig att flirta under den tiden även om det var oskyldigt, jag var ju kär (han och jag tänkte ju uppenbarligen inte riktigt likadant på den fronten). Men nu, i just den stunden som jag flirtar med den söta montören/kunden/killen på krogen, whatever, så får jag nått nytt att tänka på och jag behöver det... Jag skulle ju leva igen, eller hur?



"I am fragile
I am hopeless
I'm not perfect
But I am free..."


Runt lillfingret...

Jag och Cissi ville ha lite musik i nya butiken igår under tiden vi byggde, tänkte flirta till oss lite hjälp av montörerna så vi slapp fixa det själva ;)

-Du...
-Ja?
-Hmm, jo... Ni ska inte kanske gå till gamla butiken snart? (lägger huvudet på sned och tar fram rådjursögonen) och komma hit igen efter?
-Vad tänkte du på?
-Vi skulle vilja ha den gamla cd-spelaren som står i köket... Tänkte att ni kanske kan ta hit den till oss... (ler försiktigt, tittar ner i -marken, sen på honom och svänger på klänningskanten)
-Vi fixar det!




Så enkelt.

Ankelboots...

Här är dom svåraste skorna! Jag vet faktiskt inte riktigt hur man har ankelboots på det snyggaste sättet. Måste testa med jeans innanför, har bara lyckats ha strumpbyxor till. Kan kanske vara smidigt att ha en kortare variant av stövlar nån gång!




Packad och klar...

Vet ni vad jag har gjort idag? Från kvart i nio till tjugo i sex har jag packat skor. Fy fan! Bella packade ner sig själv istället ;)




Flätat...

Fastnade för den flätade korg-looken på två par skor. Don Donna - kilklackar och vanliga, platta ballerinas. Mina i tyg håller bokstavligen på att ruttna sönder så jag ville ha ett par nya till Thailand!




Applåder...

Applåder till alla er som orkar börja jobba klockan sju varje morgon...

Esprit...

...stövlar i skinn med klack...





Roligt på jobbet...

Cissan lekte dokumentärfotograf idag på jobbet till hennes blogg. Lyckades även fånga mig på ett par bilder, usch, usch! Såhär kul kan man ha när man packar upp smycken, haha!





Work it...

Idag har vi slitit som djur på jobbet! Butiken ska öppnas imorrn och det var helt kaos imorse. Det är lite jobbigt att riva en butik samtidigt som man ska bygga upp en ny. Speciellt när man inte får ha stängt mer än en dag! Nu är det iaf bara kassan som fattas i den nya för att det ska fungera, sen är det givetvis massa småsaker som kommer ta lite tid innan det är klart. Har inte ens hunnit få dom nya varorna i tid, men vi byggde rätt bra av det vi hade ändå :)
Imorrn kommer dock skitjobbet. Jag ska spendera hela torsdagen och fredagen med att packa ner alla skor som blev över och skicka iväg dom. Nu pratar vi inte bara om att slänga ner skokartonger i flyttlådor, utan alla skor ska packas ner i skokartonger, dubbelkollas, korrigeras på listor och sen läggas i flyttlådor! Det finns ju några hundra par om man säger så... Kul för mig! Jobbar iaf med Bella så vi kommer nog ha roligt för oss själva där bak. Tror jag ska köpa mig en fet godispåse så jag får en sugarrush ;)

Snö...

Jag hatar vintern. Jag hatar snö. Idag kom den första snön när jag slutade jobbet i Birsta! Den negativa lilla flickan som bor i mig tänkte genast: oh nej, usch... Fast det funkar inte riktigt, för hur mycket jag än hatar vintern så känns det lite extra pirrigt när man kliver ut genom dörren och ser att det snöar för första gången. Det är liksom lite mysigt ändå! Känns genast lite lättare och inte lika mörkt.

Har ni snö? :)





Hård natt, eller...

Jag tror att mitt undermedvetna tog min kropp och gick på en brakfest inatt. Känner mig fruktansvärt, oskyldigt bakis! Tung/ont i huvudet, illamående och väldigt trött. Konstigt...
Ska börja göra mig klar för jobbet snart så jag hinner. Har öppningtider sex dagar av sju, det är väldigt ovanligt för att vara jag!

Pilates m.m...

Det blev både fruar och gala, vilken kompromiss! Jag testade Maries pilatesboll en stund också, det såg så spännande ut. Först var jag ganska dålig (Marie sa nått om att jag inte fick riva ner hennes vaser, vet inte vad hon syftade på), men sen hittade jag några schysta moves! Iaf enda tills Jesper puttade till bollen så jag brakade in i deras soffbord, haha! Tror inte det sistnämnda var planerat i hans skämt ;)
Sen åt vi kex och ost. Det om något känns väl vuxet, bara vinet som fattas! Nu dricker ju inte jag vin så det var inget större problem.
Nu ska jag bara testa lite nya skor, sen får det bli sängen. Har lite trötta ögon...

Bort, bort...

Nu ska jag upp till Marie en sväng. Kvällens dilemma är Rosa bandet-galan eller Husfruarna. Dessa livsavgörande val...

Underbart stickat...

Har köpt en ny mössa och vantar till min cremefärgade jacka/kappa som jag köpte i våras. Jag älskar den jackan, synd att den börjar bli lite ledsen bara. Ganska smutsig nu! Får bara kemtvättas, så jag drar mig litegrann. Iaf, mössan är den bästa jag äger, sitter bra och är tjock och mysig! Jag köpte den innan hockeyn när jag skulle försöka klä ner mig lite, haha! Den kommer från jobbet, och vantarna kommer från Lindex!







Den lilla svarta och guld som glimmar...

Shoppade en ny partyväska och örhängen till lördagen. Skorna är ett av paren som jag tänkte visa! Örhänget i silver köpte jag i somras, vissa kanske känner igen dom. Jag tyckte dom var svinstora då, men nu hittade jag ett par som var helt enorma! Ville ha nått blaffigt i guld eftersom klänningen var martinblå med en guldrand, och örhängen var min enda accessoar. Blev riktigt fint! Sen hade jag svarta strumpisar och klackpumps till det. Om man fick välja en perfekt standard-party-outfit så skulle jag kunna tänka mig det, haha! Ni får se när jag får bilderna :)





Dom är tillbaka...

The boys are back in town. Mmmm ;) Pratar så klart om våra fina montörer från Örebro!

Det här med nätraggning...

...är inte min grej, kommer aldrig bli! Det var en kille som såg vad jag skrev till Jessica på facebook, sen skickade han det här mailet. Men jag vet ju iaf vem jag ska vända mig till om jag behöver en inneboende ;)





Godnatt...

Dags för sängen, har öppning imorrn. Tidiga eller sena bussen är dilemmat, kan inte bestämma mig... Anyway, godnatt, sov gott, så hörs vi imorrn :)

BP...

Det märks att jag inte hängde med så bra av Prison Break förra säsongen, jag förstår ingenting...

Det är nått med mig och skor...

Jag köpte nya skor i helgen. Massor av skor! Jag behöver inga skor... Dålig kombination. Visar sen! :)

Vill ha...

Hittade en fin sjal på jobbet som jag vill ha. Fina blommor men ändå höstig! Vill ha, vill ha, vill ha! Hittade en jacka idag också som är perfekt nu när det är kallt, men innan dunjackan åker på. Typ en svart halvtjock parkas utan huva. Vet faktiskt inte om jag får köpa den... Fast känner jag mig själv lär jag göra det iaf!





Ny frisyr kanske...

Ibland får jag ett litet ryck och vill klippa av mig håret. Inte kortkort, utan nån slags page till axlarna. Skulle väl se ut ungefär som på bilderna. Jag tror faktiskt att jag skulle se lite mer mogen ut, haha! Som tur är gör jag aldrig allvar av saken eftersom jag skulle ångra mig efter första klippet med saxen. Älskar långt hår!



Jaha...

Och vad tror ni jag gjorde nu vid stängning då? Mem smäller igen dörren med fingret emellan om inte jag! Fan vad less är på min klanthet, jäkla heffaklump!

Klant...

Jag spillde precis ut en halvliter cola över mina fötter och tygballerinas. Bra!

Mmm...





Bilder

TV...

Nu ska jag krypa ner i soffan ett par timmar. Tänk att jag ska få se både One tree hill och Gossip girl på samma kväll ;)

Skvaller på jobbet...

Vad skönt att komma hem och hoppa i mjukiskläderna, har ju inte hunnit vara hemma sen igårmorse! Eftersom jag sov hos Jessica inatt så följde jag med henne till jobbet idag och höll henne sällskap. Ringde även ner Mickis och Cissan för att skvallra om gårdagen, så vi köpte kladdkaka och grädde som vi smaskade på :)




Bakisbordet ;)


Frödinge kladdkaka, mums!

Lilla Vira ville också smaka :)

Så fin...

Såhär sitter den gula klänningen på! Den är så himla fin (bandet är dock lite skrynkligt nu), ett mycket bra köp :)




Det senaste inom mode...

Jag köpte det allra senaste igår, alla modemedvetna flickor ute i världen kommer bli sjukt avundsjuka! Here it is: en hockey-mjukisdress ;)




Dagen efter är lite mindre rolig...

Jag känner mig gammal. Jag känner mig mör. Jag funderar hur i helvete jag orkade springa på krogen fre-lör nästan varje helg förut.
Vi hade jättekul på förfesten hemma hos Jessica! Det var vi vanliga tjejer + Andreas och tre kompisar till honom. Kanske fyra t.o.m. Mycket lammkött, haha ;) Vi tog sjukt många bilder, men jag glömde ju min kamera hemma, så jag får vänta på dom. Dröjer väl ett tag tills Jessica har lagt över bilderna! Pussar, rumpor, tjejer i badkaret m.m fastnade på bild den här gången! Jag hade väldigt trevligt med en gosse på förfesten, en mycket snäll prick! En väldigt osingel prick, men man kan ju vara trevlig ändå! Tycker det är skönt med killar som faktiskt kan släppa loss och prata, spexa med andra tjejer utan att tänka att flickvännen ska bli svartsjuk. Det är ju ganska oskyldigt!
Sen hamnade vi på Stadshuset igen. Jag kan inte bestämma mig för vad jag tycker om det stället. Har nog aldrig lyckats pricka en en såndär superkväll där. Träffade iaf två trevliga prickar till där vid olika tillfällen. En kom fram för att han tyckte att jag såg trevlig ut, haha! Så fel man kan ha! Den andra vet jag inte hur det gick till riktigt... Jag tycker om söta pojkar, mmm :)



Lördag...

Ibland har man en dålig dag. Idag har jag haft en dålig dag. Jag kan bli så jäkla irriterad på småsaker, så till slut är jag så arg så jag antingen skulle vilja döda nån eller sätta mig ner och böla, haha! Jag kan visserligen inte ens döda en mygga så ni kan ju gissa vilket alternativ som är mest troligt! Dock inte idag, jag bet ihop, men jag har varit väldigt trött och grinig. Det var mest imorse, nu är det helt okej igen!
Tänkte bara skriva för att säga att jag inte hinner skriva mer sen, för jag åker till Jessica direkt efter jobbet och sover där inatt. Lättare att ta sig hem på kvällen till samma ställe. Om jag inte följer med nån gosse det vill säga ;) Skojar bara!


Ha så kul ikväll, hörs imorrn hoppas jag!

Stress...

Fan. jag är sjukt stressad inför imorrn, har tusen saker att lösa och göra innan jag åker till jobbet. Vad gör jag i såna situationer? Ingenting... Bra Magdalena!!


Låt den rätte komma in...

Filmen var bra! Jag har ju som sagt läst boken, så jag visste allting redan vilken drog ner spänningen lite. Den är faktiskt väldigt lik boken för att vara filmad, förutom att alla scenen självklart inte får plats i en film! Inte särskilt läskig utan mer otäck. Bra, bra! :)






Dresses...

Klänningarna var finfina! Ser bara lite stora ut, så jag ska testa dom snart. Annars får jag väl sy in dom!




Helg...

Vilken dag! Nu är det iaf helg. Blev kvar extra länge på jobbet idag oplanerat. Söta Cissi har haft en olycka med håret så hon behövde en akut klipptid, så jag stannade kvar en timme medans hon gjorde det. Sen var hon så ledsen när hon kom tillbaka så jag kunde inte lämna henne där ensam. Permanenta inte håret hemma för guds skull, hon fick klippa av ALLT sitt hår idag! Har typ en centimeter kvar nu, så ni kanske varför att hon blev ledsen. Jag och Mickis sprang och tittade efter en ny frisyr åt henne, och hon hittade en som hon gillade. Hon blev jätteglad, så då blev jag jätteglad! Jag blir så ledsen när andra är det, och jag lider verkligen med henne! Cissi är världens mest genomsnälla människa :)

Nu måste jag faktiskt göra mig klar till bion, är lite bråttom! Uppdaterar om den efter :)

Godmorgon...

Hoppas ni mår bra denna fredag! Helg och allt, nice. Jag har lite ont i halsen och är lite täppt i näsan, men det får jag ignorera. Vem har tid att bli sjuk? Ska stoppa huvudet under vattenkranen nu så jag kommer iväg till jobbet nångång- Sen har jag alla mina måsten som jag ska hinna med innan bion. Hoppas filmen är bra, den har ju fått väldigt bra kritik iaf. Boken är svinbra! Skulle gärna vilja se Hollywood-versionen som dom planerar att göra sen också!

John Blund...

Fy fasen vad trött jag är, ska nog sova snart. Ska bara orka en snabbdusch först. Zzzz.... Borde skriva en liten inköpslista till lördag också innan jag lägger mig, men jag vet inte ens vad jag behöver. Systemet fixar vi imorrn, sola gör jag imorrn, naglarna ska jag också fixa imorrn. Klänningen är insydd och färdig, håret är nyfärgat. Sminket köpte jag ju nytt för ett par veckor sen. Kanske inte behöver nått annat...
Nånstans mellan jobb och övriga planer så måste jag betala räkningar och leta fram rosa kläder till lördag. Det är Rosa Bandet-lördag i Birstahuset så chefen vill att vi ska ha rosa kläder. Tänk att det ska vara så svårt när man väl måste vara rosa! Frågade om jag fick ha min rosa tyllklänning och leka prinsessa, det var helt okej, haha!
Jag ska faktiskt hinna hämta paketet innan jobbet också, finally!!

Tack för idag, slut för idag...

Jag hade tur imorse, våra montörgossar var kvar så jag fick glutta en sista gång! Gud så söta pojkar det finns ;) Vi hade en liten konversation innan dom drog:


-Behöver jag inte öppna åt er nån annanstans nu då?
-Näe, man behöver ingen kod vid lastkajen tror jag. Eller?
-Fråga inte mig! Jag brukar inte vara där.
-Näe just det, butiksdrottningen går väl aldrig ut dit? ;)
-Näe precis, jag är divan på jobbet som aldrig gör såna saker!



Butiksdrotting, wtf!! Stryk ska dom ha ;)


Hockeyn var iaf superkul, speciellt eftersom dom vann första matchen av åtta eller nått sånt. Går ju tyvärr inte så bra för dom just nu.
Jag älskar våra platser, för dom skadade spelarna brukar ofta sitta där ovanför. Idag fick jag stryka förbi både Pärssinen och Hedström, mina favoriter! ;)
Hittade den perfekta supportermössan till mig också. Jag har velat länge över vilken jag vill ha, men ikväll hängde den där! Har inte sett just den färgen förut, heller! Tror Anders ska få köpa den åt mig på lördag. T.o.m han sa att jag måste ha den! Gissa färgen, haha! Ska även köpa deras sport-bh, måste ändå ha en till träningen!

Ändrade planer...

Hmm, blev lite ändrade planer idag! Skulle ju sola och träna, men det blir hockey istället! Vilket betyder att jag kommer hem ännu senare, och jag hinner inte hämta kläderna idag heller. Jag har längtat efter hockey, så det ska bli superkul :) Hade visserligen varit ännu bättre om jag inte hade varit tvungen att åka i spetsklänning, men vad ska man göra? Ska köpa en mössa så jag kan tona ner mig litegrann, haha! Hörs när jag kommer hem!

En till...


Godmorgon...

Oh titta, jag hann med ett tidigt morgoninlägg också! Inte för att jag har så mycket att säga den här tiden, har liksom inte hunnit hända så mycket.
Fasen, det känns som den här dagen kommer bli alldeles för lång...

Borde sova...

Skit också, jag borde redan ligga i sängen och drömma nu. Har öppning imorrn med chefen. Hoppas våra heta montörer är kvar imorrnbitti så jag får något att vila ögonen på... Ska träna direkt efter jobbet, så vi hörs antagligen inte innan det!


Godnatt!

Dom riktiga bilderna...

Det blev faktiskt några seriösa också! Tagen av Evelina



Idag...

Idag var vi som sagt och fotade. Jag är verkligen den ultimata modellen. Är verkligen mogen, allvarlig och engagerad. Lessnar aldrig efter tio minuter och gnäller inte när det är kallt!





Kanske inte helt sant ;)

Avi...

Jag kom hem och fick syn på en paketavi i mitt namn. Fick panik för jag hade bestämt inte beställt nått, och tänkte att nått måste ha hamnat helt fel. Blev lite rädd att jag skulle få betala nått helt oskyldig, haha! Kom sedan på att det är kläderna från Asos, dom hade jag helt glömt bort! Ska försöka hinna hämta dom imorrn när vi ska fotografera. Tar bilder på hur dom ser ut i så fall!
Nu ska jag packa en liten väska så jag slipper göra det imorrnbitti. Jag blir hämtad ganska tidigt på morgonen och jag vill gärna sova så länge som möjligt. Måste kanske bestämma vad jag ska ha på mig på bilderna också...

Roligt hos Cissan igen...

Haha Gud, vilket jäkla radargäng vi blir tillsammans! Har suttit hela kvällen och spelat Nintendo wii Sport. Så egentligen kan man väl inte säga att vi satt ner heller, man är ju väldigt fysisk i det spelet. Fick boxa bort lite frustration iaf, jättekul! Man kan ju tom göra egna gubbar som liknar personer, så finns det nån speciell man vill puckla på så kan man passa på! Sen blev det Guitarhero 3, jag sög hårt! Jag kan inte styra över så många knappar samtidigt, haha! Ni ska få se våra roliga bilder sen, men det är Jennie som har dom på sin kamera. Kan alltså dröja ett tag! Vi ser lite halvvilda ut, man skulle kunna tro att vi var onyktra. Blev fångad på bild i världens skrattanfall, känns så härligt att verkligen fnissa riktigt! Jag hade iaf två bilder på min mobil så länge, jag i sexig tennispose bland annat ;)




Vad i h-vete...

Det är inte sant, jag visste det! Här kommer Meredith med sitt nya lyckliga jag och vill äntligen ha McDreamy, så har han gått och gjort Rose på smällen. I'm not happy! Måste fråga Cissan hur dom löste det, hon följer den amerikanska säsongen...


Vilket leder till nästa tv-fråga, när går reprisen av Gossip girl? Någon som vet?

Klänningar...

Klänningar.Grön, grå, blommig, syns lite dåligt...




Veckans schema...

Måndag - Jobb + träning
Tisdag - Jobb, girlsnight hos Cissan
Onsdag - Ledig? Fotografering med syster, träning
Torsdag - Jobb, träning
Fredag - Jobb, fika, bio (Låt den rätte komma in)
Lördag - Jobb, mini-personalfest hos Jessica, antagligen utgång
Söndag - Bakis!

Lite blandat...

Diverse. Spetstights, blå plisserad kjol och undies...





Ibland hittar man låtar som nästan gör ont att lyssna på, fast på ett bra sätt...

If I were a boy
Even just for a day
I'd roll outta bed in the morning
And throw on what I wanted then go
Drink beer with the guys
And chase after girls
I'd kick it with who I wanted
And I'd never get confronted for it.
Cause they'd stick up for me.

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed


If I were a boy
I would turn off my phone
Tell everyone it's broken
So they'd think that I was sleepin' alone
I'd put myself first
And make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful
Waitin' for me to come home

But you're just a boy
You don't understand...




Blusar...

Nya, fina blusar...




Svart med detaljer...

Jag har tagit tag i all shopping som jag inte har orkat visa dom senaste veckorna. Var lika bra att ta tag i allt på en gång, haha! Har säkert glömt nått iaf. Delar upp det lite så det inte blir så mycket på en gång. Börjar med enkla plagg med söta detaljer! Svart skjortklänning med rosett i nacken, och en svart top med spetskant...




Telefonräkning...

Jag kände på mig att det inte skulle bli kul att öppna den räkningen. Tar alldeles för mycket bilder till bloggen med mobilen, och jag och Jessica smsar som galningar med varann eftersom vi aldrig jobba ihop. 555:- slutade det kalaset på, känns som man skulle kunna lägga den femhundringen på nått roligare... Farligt med abonnemang!

Slutat jobbet, snart träning...

Har precis slutat jobbet, fick faktiskt öppna för ovanlighetens skull. Gjorde visserligen det igår också, men dte händer ganska sällan! Ska ta bussen hem om en halvtimme, sen blir det bara byta om innan träningen. Ikväll ska vi gå på nått danstjosan, hoppas det är roligt för jag saknar verkligen att dansa!
Dagens bästa är iaf killarna som bygger upp i nya butiken och springer runt här! Vilka hotties, mmm, mmm, mmm!! Haha ;)

Heidi nästa...

Jag förstår inte. Jag förstår verkligen inte! Hur orkar tanterna?Vad går dom på? Va? Jag får fasen andnöd efter tio minuter. Jag kan eventuellt vara den mest otränade människan i världen...

Tur att syrrans make är snäll iaf, fick en uppmuntrande på Facebook! Fast nu är jag mer taggad än nånsin! Kanske bara varar en vecka eller så, men då har jag iaf försökt, haha!



Träning på G...

Nu ska jag snart träna, känner mig mer sugen på att besöka soffan. Man kan inte få allt, eller hur? Det är passet är längre än sist så jag antar att jag kommer vara ännu mer död efter, haha! Tur att jag känner mig taggad iaf, annars hade det aldrig gått. Nu är det mest bara svårt att få ihop det med jobbet eftersom jag ofta har stängning!

En fin text, Maria Mena - Free...

I`ve been walking around all day, thinking
I think i have a problem, I think I think too much
I`ve been tought to hold back my tears and avoid them
But you`ve made pain into something I could touch

I`ve been walking around all day, laughing
Think I`d be better off without you here
And I bet you are sweet and hard to get over
So I`ll cry and people will stop and stare
Now thats ok, let them stop and stare...

Cause' I am fragile
I am hopeless
I'm not perfect
But I am free...

Enbent dilemma...

Vi brukar ofta skämta om att ingen kan sno skor på jobbet, för bara den högra står ute. Vem vill ha en sko liksom? Idag fick jag äta upp det. Kom nämligen in en dam med ett amputerat ben som skulle handla skor. Jag visste inte hur jag skulle göra riktigt. Känns som det är lätt att säga fel sak och jag tycker att det känns dumt att sälja ett helt par om dom bara kan använda en. Då får dom ju betala för nått dom inte ens använder! Då kom dilemmat upp om jag ska fråga om hon ville köpa en eller om man ska ignorera. Vanliga fraser man säger är ju tex:


Jag ska bara hämta din andra sko (behövdes uppenbarligen inte)

Vill du testa den andra skon också? (gick inte)

Pröva gärna att gå omkring lite så du känner hur dom sitter (gick ju inte heller)




Tror jag nöjde mig med att säga att jag skulle hämta kartongen, haha! Snygga skor fick hon iaf :)


Lunch...

Har lunch nu. Äter en väldigt skum lunch, glömde ju att ta med nått som vanligt! Finns ingen riktig affär i huset, så man får skrapa ihop nått trevligt från Pressbyrån. Idag blev det en smoothie, en banan, kexchoklad och en hemmabakad liten chokladmuffin! Det var iaf en bra början, haha ;) Testade den nya smaken, den var helt okej!






Test, test...

Det här känns jättekonstigt, men jag gör ett försök! Förstår inte vart profilbilden är eftersom jag har kopierat samma stilmall och kodmall, men det får väl vara sådär just nu iaf. Jag vet inte hur man gör, haha!

Tänker bara fortsätta som vanligt, hoppas det inte blev för krångligt för er. Nu ska jag jobba, hörs sen :)

Äldre inlägg...


Gamla bloggen




RSS 2.0