Juldagen...

En snabbis om igår. Jag, Jessica, syrran, Johan och Nina hamnade på Aveny efter att ha spelat spel hemma hos Johan. Det var svinkul, gissa vilka som förlorade hela tiden?
Det kommer väl bilder även om ni kanske får vänta till nästa år (nu var jag rolig, haha), det beror på hur hemska dom blev! På Aveny var det alldeles för mycket folk. Det var väldigt varmt, och väldigt trångt, men kul ändå! Vissa missöden var dock mindre bra:

1. Någon tappade en hel flaska på min lilltå så jag trodde att jag skulle svimma på dansgolvet. Jag förväntade mig faktiskt att tån skulle ligga lös i mina strumpbyxor när jag tog av mig skon, men den satt kvar! Puh!

2. Jag fick väldigt äckliga drinkar, vet inte vad bartendern gjorde för fel.

3. Jessica skallade mig i (ett missöde på dansgolvet, hahaha) pannan så hårt att jag fick en bula på en gång. Jaja, den kanske inte syns, men den känns! That hurt! Haha :)

4. Jag hade druckit, blev lite knockad av smällen och får till råga på allt se när en kille slår hål i huvudet. Dålig kombination, för jag trodde att jag skulle svimma en gång till och kräkas lite! Jag tål inte blod.


Fick även ett visitkort av en kille. -Va rädd om det här och ring mig imorrn! Det var efter han hade sagt att jag kunde få sova i hans rum, och att jag får ligga med vem jag vill med mitt utseende. Sånt smicker som varje tjej drömmer om, haha! Jag fattar inte vad dom tänker med! Eller jo det vet jag nog, det är väl det som är problemet.
Kom hem vid tre, hoppade ner i sängen vid halv fyra, blev väckt av nån kille (vwho???) som ringde på mobilen kl 04.20. Hade klockan på 06.30. Mysigt... Måste klura på vem karln är eftersom jag hade namnet i telefonboken. Måste ha varit ett gammalt strul...


And that's a wrap!

Kommentarer
Postat av: Madde

hahahhaha magda magda magda

2008-12-26 @ 19:17:22
URL: http://justmadde.blogg.se/
Postat av: Jojje

Tack för igår vännen! Tokskojj!

2008-12-26 @ 20:16:37
Postat av: Madde

du har fått en utmärkelse av mig, kika min blogg =)

2008-12-26 @ 20:58:48
URL: http://justmadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0