Fönstertittare...

Vet ni vad? Jag har fått en alldeles egen fönstertittare... Spännande. Mycket spännande.

På Aveny...

Hemma från jobbet! Roligt att jobba idag faktiskt, men det är nog för att jag inte jobbar i skobutiken så ofta. Ganska mycket folk också eftersom det har varit skyltsöndag idag. Typiskt att det är glashalt och regnigt ute...
Vi hade iaf roligt ute igår, kvällen spenderades först hos Jessica, sen på Aveny. Jättesmidigt att jobba i köpcentrum så vakterna vet vem man är. Åldergränsen blir inget problem och man slipper visa leg. Skönt!
Kvällens roligaste var definitivt när Jessica halkade ner för trappen! Vi skulle gå till taxin och Jessica hade lite för stora skor (det skyller hon iaf på, jag misstänker att det var vinet) och poff så tappade hon båda skorna och halkade efter dom ner i trappen, haha! Hur man lyckas tappa båda skorna samtidigt eftersom man kliver med varannat ben är ännu oklart. Vi fångade faktiskt henne i farten så hon lever! Taxichauffören såg allt också, jättekul ;)
Det sämsta var att jag skulle vara snäll och bjuda syrran på en utekväll, och hon blir så full så hon ligger på toan och spyr, haha! Det får jag säkert inte säga så skvallra inte för nån ;)
Det gick över ganska fort så efteråt shakade vi loss riktigt ordentligt till livebandet som var där. Såhär snäll är jag mot killarna på krogen:


En random kille kommer fram:

-Hej! Får jag bjuda på en drink?
-Nej det får du inte. Jag ska dansa nu. Hej då!




Jag ska öva på min snällhet nästa gång. Jag kan verkligen vara en liten bitch, jag dömer ut alla som kommer fram. Inte bra, inte bra ;) Haha!

Och med kläder...

Det var faktiskt någon som vill att jag ska fortsätta lägga ut dagens outfit. Det är inget som jag hade planerat att börja med, men jag gör ju vad som helst för er. Jag kanske gör det lite nu och då, så får dom som inte gillar det blunda! Vi kan köra en gårdagens (krogen) nu på en gång. I love min nya rosettkjol ;)




Top H&M
Kjol Monki
Strumpisar H&M
Pumps Wedins


Nu ska ni få se mig utan kläder...

Kul va? Haha! ;) Jag och syrran roade oss lite medans vi gjorde oss klara!





Idag...

Idag: jobb
Nu: lunch (banan, pucko & kexchoklad)
Ikväll: utgång


Funderar på om det är nått jag behöver tills ikväll. Tror det var nånting, men jag kommer inte på vad. Hmm...

Roses are red (eller rosa)...

Följande plagg är verkligen nånting som kan vara för mycket. Jag gillar feminima kläder så jag ser det mer som en del av en romantisk outfit. Det kanske bara ser ut som knövligt tyg på bilden, men det är alltså sydda satinrosor över bysten (bilden gör det inte rättvisa). Skulle inte springa i linnet till byxor för materialet känns nästan lite tacky, men det är så himla fint till min svarta kjol! Som sagt, inget för allas smak, men jag gillar det. Väldigt, väldigt feminimt ;)



Jag bara måste...

Hhahahahahahahhaaaaaaaahahhahahaaaaaaaaaaaaahahahhahahahahahahahahhahaha, såg ni tjejen i Idol? Hahaha, fy fan vad roligt. Hoppas hon fick igång andningen igen, såg nästan lite farligt ut!

Tråk...

 Får man vara less innan man ens har börjat? Today is gonna be a looooong day... Ska åka hem till mamma ikväll och brumma på symaskinen. Har lite nytt som måste fixas innan jag kan använda det. Måste ju ha nånting tills imorrn. Frågan är bara vad.

Bruna oldies...

Jag har letat som en galning efter mörkbruna stövlar, men det finns inga som duger! Eller jo kanske, men då är dom ganska dyra och så ofta kommer jag inte använda dom. Igår hittade jag igen dom här stövlarna! Köpte dom för flera år sen, men använde dom inte särskilt mycket, så dom är riktigt fräsch (förutom allt damm, haha) fortfarande. Dock är det hål rakt in i klacken, så om jag ska använda dom så måste jag klacka om dom innan. Putsar jag till dom så tror jag nog att dom får duga, även om jag inte är helt jätteförtjust i modellen!





Lyckan är gjord...

Öppnade kylen på jobbet och hittade en halvdrucken blåbär/hallon och lyckan är gjord! Btw så är jag såhääääär nära att köpa löshår nu.

Lunch...

Tudeluuu, nu har jag lunch. Råkade hitta för mycket fint som vanligt. Köpte bland annat en strumpebandshållare. Vad ska jag med den till? Speciellt nu, jag köpte hela min samling bara för att det var kul när nån såg dom! Den var iaf fin, får spara den till nått bra tillfälle ;)
Skulle köpa en Froosh också, men jag har handlat upp deras blåbär/hallon så det fick bli banan/jordgubbe istället. Mycket äckligare!
Nu känner jag hur intressesmurfarna verkligen hoppar här. Ska äta upp mitt äpple och fortsätta med jobbet. Hörs sen!

En äkta dagens...

Det är nog bra med jobb ändå. Man har liksom en plikt att kliva upp ur sängen! Anyway, köpte en ny väst som jag inviger igår. Skulle ha en vit tröja under, men för tillfället vet jag inte vart den är (om ni tittar på golvet så kanske ni förstår varför), så det blev en ljusrosa. Sen har jag bara strumpisar, använder den alltså som klänning. Matchar med ljusrosa rosetter i håret. Syns inte direkt på bilden, men det är faktiskt rosetter, haha! Ska jag göra en äkta dagens med butikerna också bara för skojs skull? Låtsas att jag är en riktig modebloggare ;) haha


Ljusrosa top Indiska
Grå väst Åhléns
Svarta strumpisar H&M
Rosa rosetthårspännen H&M barn
Svarta skinnstövlar med dragkedja Wedins




Vill inte nånting...

Jag vill sova, inte jobba. Har noll motivation just nu. Eller jo, jag vill krypa ner i mammas säng och dra täcket över huvudet. Komma fram när allt har gått över. Hela min kropp känns så konstig nu för tiden. Har bara en stor klump längst ner i magen som aldrig vill försvinna. Ångest kanske det kallas? Det känns verkligen som att varje gång nån annans liv tar ett steg framåt så tar mitt liv två steg bakåt. Jag får panik, saker löser sig faktiskt inte alltid av sig själv. Det var liksom min studenten-attityd! Jaha, nu sitter jag här 2½ år senare utan någon som helst stabil tillvaro. Det finns alltid dom som har det värre, men livet är fan inte rättvist!


Nu ska jag duscha...

Msn...

Jag, mina vänner har ikväll gjort nått stort. Jag har suttit vid msn. Helt spontant, bara sådär! Sist jag gjorde det var.. jaa... så längesen att jag inte minns!

Nästa hållplats: sängen

Jag kan ha damp...

Får ganska ofta diverse utbrott, haha! Jag, Jessica och Jennie käkade lunch på jobbet igår:


 
Jessica - Men har du inte kvar bilden i skolkatalogen som du visade mig här? (skulle visa Jennie)
Jag - JO!! Den ska ligga här nånstans i tidningen. Vart är tidningarna??
Jessica - Jag har inte sett dom. Har du inte tagit hem dom?
Jag - Nä, jag lämnade dom här!! Vart är dom? Jag har inte ens läst ut dom ju!
Jessica - Jag vet inte... ***** har visserligen städat idag men jag tror inte att hon har slängt dom.
Jag - Men ååååååååååååh...
Jag - Eller förresten. Jag tog nog hem dom.
Jennie - Hahahahaha.

Spaghettiarmar...

Nytränad. Seg. Usch.

Ledsen nalle...

Den här nallen har hängt med länge kan jag lova. Okej, inte sen jag var bebis, men kanske sen jag var 13! Fick den av en viss liten pojke på 17 vårar för längesedan. Han skickade den på posten och allt faktiskt. Jag tvivlar på att han kommer ihåg det, det var knappt att jag gjorde det förrän jag hittade den hos mamma. Hon hade lyckats städa fram den, haha! Dock så har den blivit halvt uppäten av diverse hundar, stackarn... Nu till saken. Jag har ingen användning för den direkt, men jag vet inte om jag ids slänga den när den kommer från en så tidig kärlek i livet!





Should I stay or should I go...

Okej, jag har ett litet problem som jag vill ha hjälp med! Två likadana toppar, två olika färger. En ska stanna, en ska bort. Vilken? Help me, help me!!





Not so funny...

Tänkte dela med mig av ett riktigt fint ögonblick ur mitt liv. Det var när jag och Jessica hyrde film och jag skulle betala. Alltså är konversationen mellan mig och tjejen i kassan (som jag hörde det):


Tjej: vad har du för mobil?
Jag: (står och tittar på henne lite skeptiskt innan jag svarar)
Öhh, en LG. Eller nej vänta!! Det var förut, nu har jag-
T:  (hon avbryter) vad har du för mobilnummer?
J: Jaha... (blossande kinder) 073*******
T: Haha, även att du ändrade dig om vad du har för mobil!
J: (Väldigt blossande kinder)...



Pinsamt. Så pinsamt.


Sjukhuset...

Hjälp. Om det här landet vill fortsätta ha en människoökning så förstår jag inte hur dom kan visa förlossningar på tvn. Inte för att det är äckligt, utan för att alla låter som att dom ska dö. Shit pommes, det där vet jag inte om jag vill göra, haha! Not anytime soon anyway! Storken röstar jag på ;)

Bonuscheckar...

Roligt i brevlådan! Jag känner mig som en typisk trailer-trashprofil ur nån amerikansk rulle med alla kuponger, haha! Men hey, kan man få saker som man ändå ska köpa billigare, så varför inte? Fick även Guldbonus på H&M, 250kr extra där är inte helt fy skam! Hade samlat ihop 100kr på jobbet också. Värdet för dom där checkarna är tillsammans 12 500kr (8500 H&M, 4000 Wedins). När man ser det från den sidan så känns det ganska ynkligt, haha! Och jag som var orolig från början att jag inte skulle uppnå 2000 om året på H&M så klubben är gratis. Pyttsan!





Ny favorit...

Jag har hittat en ny favorit i smoothie-hyllan! Froosh blåbär/hallon är överlägset godast. Den slinker nästan ner en om dagen. Hmm, det blir 140kr i veckan, kanske en onödigt månadsavgift... Nåval, till saken: try it, you might like it ;)





Jobbigt...

En sak som är jobbigt med jobbet: praktikanter! Inte för att jag tycker illa om dom personligen (jag började som en själv, back in the old days), utan för att det finns ingenting för dom att göra just nu! Jag känner värsta pressen att hitta på nått som inte finns hela tiden så dom inte ska stå uttråkad och uggla. Oftast kommer man bara på skitgöra och då känns det som man tvingar dom att göra det för att man inte vill själv. Ännu jobbigare är det när dom inte kan prata, hatar att vara den enda som försöker föra en dialog!

Passande...

Kanske den här skulle passa? Ganska söt :)





Pepparkaka...

Jag ska fortsätta kontra med sommarbilder nu i jultider. Jag tyckte inte att jag var det minsta brun i somras eftersom jag jobbade i princip varje dag. Tittar man på bilder så ser jag ändå ut som en pepparkaka! Förhoppningsvis blir det ännu bättre efter Thailand, annars blir jag ledsen på ögat. Tänk att få glassa omkring hemma i stan efteråt när alla är gråa och glåmiga. Mohaha (skadeglädjen är den enda sanna glädjen ;P)! Och ja, ni som pratar om att jag kan äta vad jag vill och ändå vara smal kan ju titta på min avsaknad av en tränad kropp (läs ordentligt, jag säger inte att jag är tjock, utan otränad), haha! Min enda, runda magruta ;)





Drömma kan man...

Jag vill handla allt.

Jag vill äta allt.



Undra hur det känns att inte vara shopping- och sockerberoende. Vilken dröm...

Såhär kul kan man ha...

Lite folk på jobbet idag. Då kan man ha såhär kul om man vill! Jag vet, jag är jättetöntig på bilder, har lite svårt att vara seriös... Jag kör stenhårt på fula miner så ser ingen hur man ser ut egentligen, haha! Lättare att bli bra (eller vad man ska kalla det) på en ful bild än en seriös ;)







Snart så...

Om knappt två månader är vi där. Längtar... Ska bara hinna med lite grejor först, som en spruta till, göra ett pass, kolla försäkring. Såna där smådetaljer ;)





Usch...

Kurr kurr säger magen. Gud så hungrig jag är...

Höll även på att krocka imorse på väg till jobbet. Det var jag som skulle ha blivit träffad också. Vågar snart inte sätta mig i en bil!

Om en månad...

En månad kvar till julafton, herregud... Vilken julklappsångest jag har, vet inte alls vad jag ska hitta på till nån. Det löser väl sig två dagar innan jul som vanligt, haha!

Kvällen...

Good evening folks! Hoppas ni har haft en trevlig helg. Fick ju faktiskt känna på hur det är att vara ledig en hel helg förra helgen, men nu är jag back on track med helgjobb igen. Får väl se hur det blir i december sen.
Hade öppning i Birsta idag, sen åkte jag in till stan och fikade med Jessica. Det var inte planerat, men jag behövde gå till jobbet där och rädda min glass som jag glömde igår och då tyckte Jessica att vi skulle fika. Kladdkaka på Waynes blev det, tror faktiskt att jag börjar bli lite less på dom. Jag är chockad att jag skriver det själv...
Åkte lite oplanerat hem till mamma ikväll också, så nu är jag där. Tänkte röja lite innan dom har slängt bort alla mina grejor! Bäst man övervakar sånt själv ;)


Håll er inne nu så ni inte blåser iväg!

Nya kjolen...

Väääldigt knallig blåfärg. Men vääääldigt fin!




Söndagsmusik...

Let me hold you
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything


When I love you
It's so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking
It's the voice of someone else

Oh it tears me up
I tried to hold on but it hurts too much
I tried to forgive but it's not enough
To make it all okay


You can't play on broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real


Oh the truth hurts
A lie is worse
I can't like it anymore
And I love you a little less than before



 


Striptease...

Jag funderar starkt på att dra fram min striptease-dvd. Kan behöva öva in lite sexiga moves till köttmarknaden, haha! Nä, är det nånting som jag sällan gör så är det flirta ute. Dom som vill nått får komma till mig, jag orkar inte anstränga mig. Frågan är om jag kan röra på mig så pass mycket. Jag har en killer-träningsvärk efter passet igår så jag kan knappt gå i trappor. Folk säger att man ska träna bort värken, men det gör ju ont for fuck sake ;)
Får fundera tills Timrå-matchen är slut. Dom leder med 5-2 mina favoritpojkar!

Lyslördag...

Idag tände dom all belysing på stan. Fint som alltid blev det! Synd att det är så svårt att ta en bra bild på lamprs (kan tydligen inte stava idag) lampor).





Jobb nr2...

Nu har jag slutat jobba för dagen på jobb 1, och sitter nu och ugglar på jobb 2. Tycker inte om att gå hem när jag ändå bara är ensam, har hellre lite sällskap här. Köpte med mig lite B&J så jag matar jobbgossen (Andreas) med glass och kakor! Haha, han skrek alldeles nyss tvärsöver lagret: Vart är Magdalena och glassburken??

Pest...

Det är nog inte meningen att jag ska bo i Norrland. Det måste ha blivit nått fel redan från början. Jag hatar vintern. Jag gnäller som att det vore 30minusgrader när det egentligen är 3. Jag hatar snö. Ett halvårs långa jäkla pina är vad det är!
 
Jag kan faktiskt gå med på snö under jul och nyår...

Föreställ dig...

Föreställ dig att du följer med din kompis till en stuga för att fira sista april.
Föreställ dig att det finns en kille där som det klickar direkt med.
Föreställ dig att du är så sprallig när du kommer hem dagen efter så du skämtar om att du har hittat din soulmate nu.
Föreställ dig att du börjar träffa den där killen.
Föreställ dig att du blir mer och mer kär ju mer ni träffas.
Föreställ dig att du skulle göra nästan vad som helst för honom.

Föreställ dig att allt bara var en lögn.
Föreställ dig att han skaffar en flickvän utan att ens säga att det är över mellan er.
Föreställ dig att han har träffat henne samtidigt som dig innan dom blev tillsammans.
Föreställ dig att du är den sista som får veta.
Föreställ dig att du inte ens får ett riktigt avslut från den personen efter över ett år.
Föreställ dig hur mycket du skulle sakna honom.
Föreställ dig att du drygt en månad senare får reda på att dom ska flytta ihop.
Föreställ dig att dom ska åka på en resa till samma ställe som det var lite löst prat om att han skulle åka med dig och dina vänner.



Föreställ dig hur ont det gör...

Att-göra-lista, lördag...

1. Försöka komma ur sängen

2. Jobba

3. Titta på när dom tänder upp stans julbelysning (lyslördag)

4. Snarka och dregla hemma i soffan

Telefonsamtal...

-Marie, har du en symaskin?
-Haha, näe! Ska du sy in en klänning?
-Näe en blus, jag ser ut som ett tält!
-Ta nått annat då
-Jag har inget annat
-Haha, du har hur mycket kläder som helst!
-Jag har mycket klänningar, men inget att ha när jag ska ha jeans på mig
-Ska du ha jeans ikväll?
-Jaa
-Nu tror jag att jag har hört allt....

För kallt för party...

Nu har jag blivit påmind om varför jag inte gillar att gå ut på vintern:


1. kallt

2. kallt

3. kallt


Usch, jag kommer frysa rumpan av mig. Känns sådär att hoppa i festblåsan och pumpsen!

Cravings från H&M...

Kul för mig att den är slutsåld...





Att-göra-lista, fredag...

1. Träna (kan ha varit det jobbigaste passet någonsin)

2. Fortsätta städa

2. Gå ner på stan

3. Krogen



Det blir ett städat krogenbesök ikväll. Jobbar hela helgen + början av nästa vecka så det finns ingen dag att komma ikapp sig själv riktigt, haha! Blir nog ganska mycket partaj i december iaf, så det är lugnt :)

Blair Waldorf...

Jag vill bli henne. Helst nu. Rå riktigt. Tänk att få vara en riktigt jäkla praktarsel och inte ma dåligt över det. Våga köra över andra för att få som man själv vill. Dåligt för karman kanske, men det låter ganska skönt! Äsch, jag skulle inte lyckas särskilt bra med mitt samvete så jag kan ju glömma den tanken, haha! Men jag kan iaf sno stilen! jag är förälskad i den mesta hon tar på sig, allt från sina söta klänningar, diadem, kappor m.m. Jag har aldrig velat ha en speciell kändis stil, men hennes kan jag ta rakt av (nästan iaf). Köpte ett pärlhalsband på jobbet som jag ska baka in i håret i sann Blair-anda nångång! :)


Insåg att det är dags att färga håret igen. Ska försöka göra det snart så jag hinner en gång till innan resan...





Ångest...

Jag hittade massor oanvända plagg i min garderob. Bara tre av dom är värda 3000kr tillsammans. Ångest... Måste nog ta tag i det där, iaf använda Manoush-klänningen!

Apropå nytt...

Jag hittade en jättefin kjol och blus idag på H&M. Gick emot mina bestämda principer att inte shoppa mer och köpte med dom hem. Vi kan väl säga att jag lånade pengar av mig själv. Det är faktiskt stressande när det bara finns ett plagg kvar i rätt storlek, så jag hade inte tid att vänta på lönen. Kjolen är dock inte i en färg som jag normalt skulle köpa, måste testa den lite hemma innan jag bestämmer mig! Visar sen.

Nånting nytt, nånting gammalt...

Ibland får jag små infall. Tex idag när jag fick för mig att jag måste sätta fast rosetter på mina kilklack-skor. Jag tog ju bort några remmar som satt som dekoration, och då blev det märken kvar i skon. Sprang ner till Mary på Panduro och köpte satinband. Fanns bara räfflat men det var ganska fint faktiskt. Dom kom på den smarta idén att sätta fast rosetterna med kardborreband, så jag kan byta ut till vilket band jag vill, när jag vill! Great :)







Klubbdag...

Klubbdag idag med 30% rabatt på Accent. Mycket bra rabatt för att vara klubbdag, brukar oftast vara max 20% på dom flesta ställen. Det har även vi i vanliga fall, men nu är det extra julrabatt! Mailet kom igår, så det är därför det står imorgon :)







Hurtig? Nej...

Jag tänkte köra på den glada, hurtiga stilen såhär på morgonkvisten, men det går inte. Alldeles för tidigt på morgonen för nån fejkad hurtighet, haha! Usch, vad trött jag är. Råkade läsa en aning för länge inatt så jag sotar för det nu.
Nu ska jag borsta tänderna, sen ska jag försöka sätta ihop mitt utseende!

Den här gamla trasan...

Hittade den här gamla trasan i graderoben hos mamma. Jag köpte ju den för ganska längesen, men den skulle ju sys in och jag har aldrig orkat gjort det (tycker inte direkt om den heller). Det är en grå spetsklänning, syns inte så bra. Var iaf duktig och fixade den i helgen! Tog på mig den efter, insåg att det var större urringning än jag mindes. Gick till mamma:



-Jag ska aldrig ha den här på mig. Den är alldeles för urringad!
-Du har ju inget i urringningen iaf!



Nehepp....




Bills, bills...

Åh nej. Mobilräkningen igen. Jag kan bara konstatera att kontantkort var en mycket bra uppfinning...

Missförstånd...

Okej, som vanligt när jag får mina dampattacker så är det lite halvt obefogat. Grejen som jag skrev om igår var baserad på ett litet missförstånd, så nu är jag glad igen ;)
Kom precis hem från jobbet faktiskt. Fick in jättefina stickade strumpbyxor som tillägg i sortimentet. Vi brukar inte ha sånt i vanliga fall, så det var kul. Tror jag måste köpa några par, jag har inte hittat några som duger sen mina gick sönder i bilolyckan.


Well, well, nu blir det maaaaat! :)

Överkörd...

Idag är en sån där dag då jag mest bara känner mig arg. Har gått och hetsat upp mig över en jobbsak som gör mig sjukt förbannad. Känns som att jag låter alla köra över mig bara för att jag vill vara snäll. Jag hatar att bråka, men man kan inte ta hur mycket som helst heller. Vilket dilemma...

Nåja, sitter och lyssnar på Timrå-matchen på webben nu och väntar på Husfruarna. Kanske ska ta mig till träningscykeln under tiden!

För vita...

Syrran la ju ut några bilder i sin egna blogg från vår lilla fotosession. På ena bilden får hon den här kommentaren:


"Bilden är fin, men tycker den är lite väl retuscherad. Det märks tydligt på tänderna som är lite för vita.."




Dom ser ju ut så i verkligheten. Bilden är inte ens retuscherad, det är bara nivåerna som är fixad. Grrr... Haha ;)


Kom även hem till taggade foton...

Det enda vi fick i oss den kvällen var Ben & Jerrys, men det ser ut som vi tog nått starkare!




Hemma...

Efter ett par väldigt trevliga dagar. Började med att åka hem till Therese mamma igår när vi kom, sen blev vi kvar där ganska länge. Det var ju där vi bodde under uppväxten när vi hälsade på!. Vi har haft mycket knas för oss under det taket, haha! Sen kom kusin Angelica dit med sin bebis Maya. Åh så söt, det var första gången jag såg henne faktiskt! Lånade henne mycket under kvällen, är ganska fascinerad av andras barn. Anna och Lina var också där givetvis :)
Senare åkte vi hem till Therese & Jesper där vi tittade på film och åt chips, och jag och Jesper babblade massor om Thailand. Dom ska ju som sagt åka två dagar efter oss, så vi kanske syns där!
Vi avslutade kvällen med senaste Batman och jag älskade den! Känns lite dystert att se Heath Ledger i sin sista film, men han fick iaf avsluta väldigt bra...
Idag har vi mest bara hängt och umgåtts, och Jesper lagade svingod thaimat till oss. En sån man ska jag också ha ;) Haha!





Åka bort...

Idag ska vi åka till kusinerna och hälsa på tills imorrn. Anna är ju hemma från Norge så vi passar på att åka så vi kan träffa henne också. Det var verkligen en evighet sen! Det ska bli så roligt, nu för tiden träffas vi bara när dom är i svall och shoppar om jag råkar jobba den dagen. Vi spenderade nästan hela somrarna hos dom när vi var mindre. Red, festade och kollade in pojkar när vi blev tillräckligt stora ;)
Kommer inte kunna uppdatera, men ni vet iaf vart jag håller hus!

Favoritplagget x4...

Egentligen tycker jag inte om att visa bilder på kläder såhär. Det går liksom inte att ge dom rättvisa på en platt bild, utan styling och snygga skor. Alla är så himla mycket finare i verkligeheten. Jag gör det iaf i brist på annat!


1. Kate Moss Limited edition, Topshop 100pund. Till julbordet! Och jag har en midja. Därunder. Nånstans...
2. Vintage Lace Dress Topshop 45pund. Till dopet igår.
3. Hitched hem Dress Topshop 75pund.
4. Silk Ruched Dress Topshop 50pund.






Dopet...

Nu är jag hemma från dopet! Inte en ljud gav han ifrån sig, Melvin är så himla snäll. Efter blev det åka ut till Alnön för fika hos Malins svärföräldrar. Det var inte det lättaste att hitta dit, men jag hittade vägen till slut! Det är tur att jag håller koll på vart dom fina pojkarna bor, annars hade vi fortfarande inte kommit fram, haha!




På väg till dopet ;)

Fredagskväll igen...

Nu blir det godis och Idol. Mmm mmm mmm ;)

Det blev en present till slut...

Doppresent blev det efter mycket om och men. Så jäkla svårt att välja! Det blev till slut en söt liten mobil till barnsängen och en supermjuk handdocka i form av en gris. Känns som att det är många som redan ger bort dom klassiska presenterna som böcker och ramar m.m.




The day off...

Jag är ledig idag. Väldigt skönt att få sova och lunka omkring hemma hela dagen. Tänkte försöka sy in lite på mina klänningar från Topshop. Har oftast 36 i klänningar men jag beställer dom hellre en storlek större så jag verkligen kan ha dom. Tråkigt om dom är för små när det är så lätt att sy in!
Sen ska jag försöka att tvätta lite innan högen blir enorm. Min enda plan över att lämna hemmet är för att köpa en doppresent tills imorrn!

En väldigt freakin fun friday helt enkelt! Haha ;)

Jag vill...

Idag ville jag köpa en chokladkaka men jag köpte en banan.

Nu vill jag lägga mig i soffan men jag ska sätta mig på träningscykeln.



Jag övar på självdisciplinen...


Förresten...

Så hämtade jag ut mitt Topshop-paket med klänningarna i igår! Oh så fina dom är... Kanske visar ikväll, lär ändå testa dom en miljon gånger till innan dom ska användas, haha!

God morgon i stugorna...

Dags för jobb igen snart, måste bara fixa håret först. Eller jag orkar knappt fixa det längre, men det ska torkas och plattas iaf. Blir kortdag idag, men jag jobbar så lite den här veckan så det är bättre än inget! Fick ju ta ledigt tre dagar i rad eftersom det är dop, plus att vi ska hälsa på hos kusinerna på söndag. Vore det inte för pengarna så är det ju annars ganska trevligt att vara ledig!
Förresten, nu har dom nya klubbkorten kommit till Accent, så kom in och byt ut dom gamla! Korten gäller inte på Wedins längre överhuvudtaget! Dom är så fina våra nya kort :)





Adidas...

Tröjan som skymtar på bilden i förra inlägget är min nya adidas-jacka! Som jag har letat efter en sån!





Tant Anci och Fröken Sara...

Där hamnade jag och Malin idag (ett café). Jag åt en mörk chokladtårta med colatryffel och vit chokladtopping. Behöver jag säga att det var en liten bit av himlen? Faktiskt ett väldigt bra café, ekologiskt och allt! Dock smakar tex colan kanske inte sådär superbra just eftersom den är specialtillverkad (eller så är jag kräsen), men det kan det ju vara värt ändå. Det är väldigt mycket fairtrade och ekologiskt på våra nyare caféer känns det som.
Melvin bodde i mitt knä den största delen av fikastunden, och det verkade han helt nöjd med. Snällare unge får man leta efter :)



Dagens planer...

Är ledig idag så jag ska träffa Malin och Melvin! Bara några dagar kvar till lillpruppens dop nu. Vi ska väl bara strosa runt lite på stan tror jag, kanske fika eller nått. Borde låta bli men, men...
Sen blir det träning av nått slag, har inte bestämt vilket pass det blir än. Jag tror att jag måste skynda mig lite nu faktiskt, hörs sen!

Cry me a river...

Fan. Av alla spelare så ska min favorit Hedström dra till Ryssland av av ställen. Ryssland! Jag röstar för att vi skickar vem som helst av dom andra (okej, inte Pärssinen heller) istället. Han lämnar Timrå med omedelbar verkan. Fuck, fuck, fuck!! Okej att han inte har varit så super den sista tiden, men om ni visste alla rykten som går så skulle ni nog förstå varför... Jag skulle faktiskt kunna gråta en skvätt när jag läser alla fina ord som står i tidningen.

Den andra dåliga nyheten är att jag missade min drömlägenhet med en dag. En jävla dag för sen var jag för att få lägenheten som jag har drömt om i ungefär två år. That hurts... Just nu hamnade jag i en tjurig bana; får jag inte den lägenheten ska jag inte ha nån alls! Så lär det väl inte bli, men åååååååååhhhhhhhhh den är helt perfekt! Jag kommer gräma rejält över den!



Julbord...

Jag och Jessica håller på att planera firmornas (hoho vad vuxet det låter) julbord/julfest nu under dagarna. Vi tror faktiskt att det blir Norra bergets julbord helt enkelt. Ville helst ha show, men allt är uppbokat eller över budget så vi klär upp oss och kör en egen show efteråt istället! Jessica ska boka bord imorrn, jag längtar redan! Norra berget har ju stans bästa dessertbord, så ni kan ju gissa varför vi vill gå dit, haha! Dom äldre damerna gillar det stället, och våra chefer tyckte också att det lät bra! Även fast vi är två olika företag nu så ska vi gå samtidigt. Vi yngre är ju ganska tighta så det känns roligare, plus att vi blir fler! :)

Hybris...

På jobbet nu. Tror dom på logistiken fick nån hybris som skickade ut 18 resväskor till vår kampanj. Vi hade redan ganska många! Får väl vara lite extra trevlig nu så vi får bort några, haha!
Ska kika om det kommer nått annat spännande som ni borde kolla in...






En vanlig dag på jobbet ;)

Du är lite ur fokus...

Festbilder kommer i många kategorier! Först har vi dom fina/roliga bilderna som man kan stå för!



Sen har vi kategorin med bilder där det tänkta föremålet inte riktigt kom med:


 


Dom obligatoriska grimarsbilderna:



Dom lite mer intima "det var inte meningen" fniss-bilderna:



Bilderna som man inte vet vad fan man höll på med:
 


Självklart den obligatoriska "fy fan vad vi är snygga" (på fyllan så klart):



Klassikern när ögonen inte riktigt vill hänga med:
 


Och sent mot natten ska man vara glad om det ens syns vad motivet föreställer:




Så kan det gå ;)

Paris Kate & I...

Men vägra gissa när jag hittar på nått då!! Haha ;) Det var självklart dom tjusiga skorna!! Nu hoppas jag på nån rolig julfest så jag får rasta dom också ;)



 


Jobb...

Nu blir det jobb hela långa dagen! Har iaf hela kvällen ledig, mycket skönt! Blir nog bara träning hemma på cykeln ikväll :)

Saw 5...

Igår blev det bio lite spontant! Hade glömt bort att Saw 5 hade premiär i helgen, så det blev den. Jag älskar dom filmerna, dom är alltid lika bra oavsett hur många dom gör. Känns som att titta på en enda lång eftersom dom är sammanlänkade! Nånting säger mig att den här inte heller var den sista... Skulle gärna köra ett Saw-maraton!





Gissa innehållet...

Nånting som jag skrev om för ett par dagar sen, kunde inte låta bli... ;)





Farsdag...

Idag har det ju självklart blivit lite farsdagsfirande, x2 till och med! Tror jag har ätit tårta så jag kan spy. Fast vi har faktiskt varit duktig och tränat idag också!
Jag älskar att slå in fina paket med massor av snören. Speciellt från jobbet för vi har så fina papper i olika färger!



Filmkväll...

Hann inte med datorn igår alls. Full rulle på jobbet, sen åkte jag direkt till Jessica för filmkvällen. Vi hyrde en så kallad skräckbox, men när vi kom hem insåg vi att det var fyra b-filmer på spanska, haha! Jättedåliga, men vi skrattade gott iaf ;) Vi hade även godis och Ben & Jerrys som sällskap.





Förra helgen...

Och några från förra helgen! Vi var inte lika många så det blev mest jag och Jessica som fastnade på bild i just hennes kamera, haha! Jennie har ju dom heta från när vi sjöng och hade oss, så ni får se dom nån annan gång ;)



Lugnt och sansat...

Det började lugnt och sansat iaf, sen blev det tjejhångel, flickor i badkaret, absintshots, jag hamnade på golvet vid nått tillfälle m.m, haha. Ni får se dom snälla bilderna ;) Ser ju tom nästan pigg ut på bilden från morgon efter!















Partypics...

Haha, sitter och tittar på Jessicas bilder från dom senaste utgångarna. Jag förstår inte vad jag håller på med ibland! Har typ alltid en Bacardi i handen också! Älskar festbilder, är så roligt att ha kvar. Lägger ut nån bild lite senare ;)

Yeah baby...

Kanske nästa inköp? Verkligen min stil, både långklänning och fiskfjäll ;) Från Topshop.




Hot n cold...

Svinbra!




Kärlek...

I somras hittade jag ett par skor. Kärlek vid första ögonkastet-skor! Verkligen perfekta julgala/julafton/nyårsskor, dom är i satin och allt. Skulle vara perfekta till den svarta klänningen från Topshop med guldpaljetter som jag väntar på. Eller min nyårsklänning från ifjol som jag aldrig använde...
Anledningen till att jag inte köpte dom var för att det är peep toe-pumps. Känns inte så roligt att ha strumpisar under när tån syns, och det är jäkligt kallt mitt i vintern. Väldigt dåligt om man ska gå i snö eller slask också, haha! Nu har jag iaf hittat nästan exakt likadana fast utan öppen tå. Får man handla då? Fasen, dumma skyltfönster...

Tur...

Jag hade faktiskt en väldig tur idag. Jag skulle ju som sagt fylla på mitt busskort som jag skrev imorse. Jag kliver på bussen och chauffören börjar trycka in och dona. Inget kvitto kommer, han testar igen men inget händer, så han låter mig gå på iaf. När jag åkte hem från jobbet så såg jag snopet nog att mitt kort hade blivit laddat med 200kr! Tydligen så hade det funkat iaf, haha! Stackars busschaufför, hoppas det inte blir värsta diffen för honom om han gjorde såhär på många! Tror killen  bakom mig fick det gratis laddat också!


Plötsligt händer det ;)

Oj då...

Då var en jobbig bit lite halvt avklarad. Dagen då jag såg honom för första gången sen vi slutade träffas. Det blev bara halvt eftersom jag satt i en bil och han var på gatan. Hjärtklappning. Den kändes inte helt okej, men det positiva är att jag stannade kvar i bilen! Såg framför mig hur jag hopppade ut på gatan och skrek några väl valda ord, men jag lät bli, haha! Jag har faktiskt inga planer på att göra mig ovän med honom, det vill jag inte. Jag önskar bara att han visste att han har sårat mig.  Men, men det är väl snarare jag som kommer bli ignorerad... Det jobbigaste kommer vara när vi är på samma ställe. Att veta att jag inte ens kommer få prata med honom.
Hur som helst, jag hade lite svårt att koncentrera mig på yogan efter det, men det var ändå ganska tråkigt! Jag är van att svettas som en galning på yoga, men nu blev jag inte ens varm! Jag längtade ju efter lite flås så jag blev besviken. Speciellt efter den här presenten som jag fick av Jessica idag på jobbet! Gissa vad som ligger i? ;)






Tråkdag...

Det känns att jag knappt har haft skor på fötterna dom senaste dagarna, för nu bränner det som tusan. Har lunch en liten stund till så jag måste passa på att sitta ner.
Har sprungit runt och kollat lite efter Farsdags-presenter. Det finns inget värre i presentväg, jag har nada fantasi. Anders ska iaf på tofflor. Även om det är trist så behöver han nya.


Nu ska jag gå ut igen. Tre timmar kvar, sen fri som fågeln!

Gäsp...

Godmorgon! Tänkte bara säga hej innan jag gäspar mig ner till bussen. Måste ta ut pengar så jag kan fylla på busskortet också. Kändes mycket bättre att slippa den utgiften när jag jobbade mest i stan. Nåja.. Ikväll blir det yoga!

Sommar och sol...

Jag vill ha sommar igen... Fina kläder, öppna skor, ljusare dagar. Tur att resan är bokad så det finns något att längta till...




Bild från midsommar

Vart tog dagen vägen...

Jag tror att jag har sovit bort halva dagen idag. Först i min säng, sen mammas säng och sist soffan. Förstår inte vad det är med mig! Visserligen sov jag ju lite inatt pga valvakan, och det är kolsvart ute så det kanske bidrar...
Nu vill jag gärna spola fram klockan ett par timmar så jag kan titta på Det okända och Grey's!

Boots No7...

Jag ska testa supercremen Boots No7 nu. Det är den som jag har bestämt ska bli min blivande rynkcreme när det är dags för sånt, haha! Den blev ju känd i nån engelsk dokumentär tror jag, som den enda creme som faktiskt fungerade. Jag får den gratis, så det är därför jag testar. Tänkte nog inte börja jobba på rynk-grejen redan nu! Köpte deras anti cellulitcreme också, haha! Jag tänker göra allt i min makt för att inte rasera på gamla dar ;)




Cykel...

Jag har en ny kompis hemma. Nämligen en träningscykel! Den håller på att ta livet av mig varje dag för det är så jäkla jobbigt! Kan bero på att jag inte har nån kondition, men det låtsas vi inte om. Fast vi har blivit lite osams nu för jag får väldigt ont i baken av den, haha! Sadeln är inte så bekväm... Började med att cykla en mil så nu ska jag väl trappa upp därifrån!


Tillsammans skriver vi historia...

Jag vet inte hur ni gjorde igår men jag följde iaf valvakan så gott jag kunde! Höll mina tummar och tår för att dom skulle få sin första afro-amerikanska president någonsin. Vilket framsteg! 
Jag var faktiskt vaken på morgonkvisten och gluttade på John McCains förlorar-tal. Jag tycker att det är väldigt fint faktiskt, speciellt dom första två minuterna!
Efter hör ni Obamas tal som Amerikas nästa president! Jag får rysningar, men bra sådana! Hoppas att han kan reda upp all skit som Bush har ställt till med nu...







 

Tyll, massor av tyll...

Den lilla svarta till samlingen. Känner mig som en puffig liten bakelse i den! Även den lil(l)a koftan som jag köpte till syns lite på bilden :)





 



A piece of cake...

Den där sprutan var ju a piece of cake! Kändes knappt! Fast jag höll på att dö när jag såg sjuksköterskan, hon såg verkligen ut som en Baboschka!! Kände hur pulsen ökade och väntade på 1 meters-nålen, haha! Hon varnade dock för att det skulle kännas som att jag har blivit slagen ett par dagar efterår, och det gör det faktiskt!
Hade även med mig syster Karolina eftersom hon skjutsade mig dit. Hon fick även följa med in ifall jag skulle svimma eller nått, haha! Blivande sjuksköterska och allt!
Efter det åkte vi in till stan en snabbis med huliganerna, och resten av dagen har jag spenderat med henne på husvisning!





Idag ska jag bli besprutad...

Jaha, då var dagen här. Dagen då jag måste ta den nedrans sprutan! Jag har haft flera tider tidigare, men jobbet har alltid kommit emellan. Lika bra att passa på nu när jag är ledig! Jag ska vaccinera mig inför Thailand, man måste ju börja i tid eftersom man ska ta den sista sprutan senast en månad innan man åker. Känns bra att veta att man måste ta en till också efter pesten idag!
Jag har alltid tyckt att sprutor är obehagligt, men  det blev värre för ett par år sen. Jag fick nått fel i foten (haha, listan är lång), så jag var tvungen att få blodförtunnande genom kanyler i armarna i nästan en vecka. Jag blev helt sönderstucken i båda armarna för sjuksköterskan kunde inte hitta nån bra ådra! Näst sista dagen lämnade hon tom kvar kanylen i armen för att hon skulle slippa sticka mig igen.
Har inte tagit nån spruta sen dess förutom kanylen dom satt i handen i ambulansen efter bilolyckan. Jag hade lite annat att tänka på just då än att det skulle göra ont!!
Fast ärligt så tror (hoppas) jag inte att det gör ont, stelkrampssprutan som jag fick när jag blev hundbiten (jag säger ju det) kändes knappt! Den blev man bara öm av efteråt och det kan jag ta ;)


Rosa mys...

Inte den finaste bilden, kameran dog mitt i allt! Den får duga, man ser dressen ganska väl iaf. Kan vara kul att ha en lite finare mysdress ifall man ska ha filmkväll eller nått, TIK-dressen kan jag sunka omkring i hemma. Kommer från H&M!







 

Får inte, men jag vill vill vill...

Jag handlade lite igår (sschh, säg det inte till nån), som jag tänkte visa ikväll om jag hinner! Det blev en svart klänning, en liten kofta till den och en mysdress. Jag försöker hitta på en ursäkt till mina köp, men det finns ingen. Jag får verkligen inte handla! Eller vad sägs om: jag har alltid velat ha en svart tyllklänning till min samling? Nu fattas det faktiskt bara en vit (om jag ändå hade köpt den från Ida Sjöstedt)! Och kanske en röd... Haha ;)

Typiskt...

Kul att Anders fick hockeybiljetter precis den kvällen som jag har stängning. That sucks, jag vill ju inviga min TIK-tröja :(

Ett år sen...

Vet ni vad? Idag är det ettårsdagen sen bilolyckan. Känns nästan helt overkligt att det faktiskt har hänt, samtidigt som jag aldrig i hela mitt liv kommer glömma hur fruktansvärt rädd jag var!
Jag har varit med om ganska många olyckor som kunde ha slutat riktigt illa, så jag blir lika paff att det har gått så bra varje gång. Varför dör inte jag när många andra gör det? Är det meningen att jag ska uträtta nånting här som jag inte förstår?
Vi kan ju börja redan när jag var ett barn. Jag hade en cykel som hade tappat en gummihandtaget som skyddade styret. Under gummit så är ju styret bara ett rör så det är ganska vassa kanter. Naturligtvis ramlade jag omkull och fick just den sidan av styret i halsen! Jag fick skärsår i en cirkel precis efter kanten. Hade jag ramlat hårdare så hade jag styret gått igenom halsen och ja, ni kan ju tänka er hur det skulle ha slutat!
Sen var jag ju en hästtjej i många år, vilket leder till att man ramlar av ett antal gånger. Finns dock en speciell gång som var lite värre än dom andra. Vi hade en vikarie som ridlärare och hon tog ut hela gruppen till skogen. Det hände nånting som gjorde att hästarna i min del av gruppen plötsligt började skena helt vilt genom skogen. När dom kom fram till hästarna framför så blev det givetvis tvärstopp för oss. Ordet flyga fick en ny innebörd när jag voltade över min ponny! Landade på armen och bröt den, men det blev inte värre. Kunde lika gärna ha brutit nacken när jag landade på marken!
Eller vad sägs om min cykelolycka hos mina kusiner? Vi hade tagit en varsin cykel hela gänget för att cykla till macken. Tror att vi skulle hyra film eller nått sånt. På vägen hem så blir det en nedförsbacke, och vems cykel går inte sönder just där om inte min? Framgaffeln (det är liksom u-grejen som håller fast hela framjhulet) gick rakt av, och röret gick rakt in i framhjulet! Det kan vi verkligen kalla tvärstopp! Flög naturligtvis över cykeln, landade på magen på asfaltet och gled framåt av farten eftersom det var en nedförsbacke! Jag har aldrig sett någon reagera så snabbt som Lina gjorde den dagen! Jag såg redan i ögonvrån hur hon liksom skrek till och hoppade av sin cykel i farten. Lina kastade sig mot mig och drog mig in till vägkanten. Det var ju en riktig bilväg, så det var väl inte så bra att ligga hjälplös mitt i den! Det mina vänner gjorde jävligt ont, kan jag lova! Fick lite svårt att andas där i början, både av chocken och från landningen på magen, men sen gick det över. Hade slagit min armbåge ner i asfalten, hade skrapsår på näsan, hakan och magen efter min lilla glide på vägen, men annars var jag ganska okej. Jag fick tom repor i mitt navelsmycke, bara tur att jag inte slet loss det! Åkte faktiskt till sjukhuset ett par dagar efteråt, för jag hade så ont. Hade fått nån blödning i muskelaturen, sen var det nått mer vid revbenen som jag inte minns. Var ändå sånt som läkte av sig själv!
Och sist men inte minst så har vi ju voltningen med bilen. Ni som hängde med redan på den tiden, vet att vi hade helt osannolik tur den dagen. Jag har visserligen fortfarande ryggproblem, men annars kom jag hem med lite skärsår och blåmärken efter att ha voltat runt med en bil flera varv...


 Ni kanske förstår varför jag nojjar lite nu, känns som att min tur borde ta slut...





Gårdagen...

Fasen, jag hade skrivit en kortis om gårdagen som försvann eftersom bloggen dampar sig, så nu får det bli ett ännu kortare!
Vi skulle komma till Jennie runt åtta så jag segade på ganska bra. Vid sju ringde Jessica och sa: vi kommer och hämtar dig om en kvart!
Min reaktion var ungefär: AAAAAAAAAHHHHHHHH!!! Där stod jag i min pyjamas och lockade håret! Hann inte komma fram till vilka kläder jag ville ha heller, så det fick bli spetsklänningen. Förresten så menade jag aldrig att jag var för tjock för den tighta klänningen, utan jag gillar helt enkelt inte så åtsittande kläder egentligen! ;) Anyway, vi kom iaf fram till Jennie, komma in var lite svårare. Jag och jessica hade lite svårt att hitta dörren så vi sprang runt runt i snön med våra pumps. Hej blåbär, haha! Jennies syrra räddade oss dock när hon kände igen oss på Wedinspåsarna!
Det blev väldigt mycket singstar igår. Roligt då, lite mer pinsamt idag. Nästan hela sällskapet går på diet så dom får inte dricka just nu, så dom hörde nog väldigt bra hur illa det lät! Jag bjuder på mina 15 minutes of fame!! Vi körde fasen danssteg och allt, riktigt grymma var vi ;)
Den senare delen av kvällen/natten spenderades på Oleary's. Blev bjudna på drinkarna nedan. Gott gott!!





Min favoritdrink!!

One missed call...

Det blev One missed call, för jag hade fått för mig att den skulle vara bra. Det läskigaste med hela den filmen är faktiskt bilden på framsidan! Ganska okej ändå, men inte lika läskig som jag trodde. Till det blev det Ben & Jerry's, mmm...





Film...

Det får bli hyrfilm istället, är lite sugen på en skräckis! Får väl se vad som finns :)

Hem...

Jag vill hem nu. Usch, usch, ingen mer utgång innan en lång jobbdag på ett tag... Känns faktiskt som att jag skulle kunna somna stående, haha!
Ska dra på mig min heta mysdress, slänga mig i soffan och titta på Gossip girl när jag kommer hem!

Sliten...

Inatt har jag sovit fyra timmar. Nu ska jag åka och jobba. Ni kan ju lista ut hur det känns, men jag försöker vara glad ändå! Man kan nästan se att det drar i mungiporna på bilden! Gårdagens smink med lite putsning (perfekt att kliva upp med ett ansikte), gårdagens skatbo (50cm trassel) som ej går att rädda. Lagomt sliten runt ögonen. Känner mig väldigt fräsch måste jag säga, men jag orkar inte bry mig... Kunderna ska som sagt inte titta på mig iaf ;)


Jag är trött och lite bakis så huvudet hänger inte riktigt med. Glömde rotera bilden innan uppladdning och jag orkar inte göra om det! Sorry ;)




Ahhh...

Att det ska vara så svårt med kläder! Jag köpte mig ett litet korvskinn igår, men jag vet faktiskt inte om jag pallar att ha det på mig. Känner mig inte helt bekväm med min kropp i en så tight klänning, känner mig mer som en kassler. Fast jag tycker att den är lite rolig. Väldigt enkel och tråkig fram, sen blir det lite mer action på baksidan (ni får nog tänka er utan bh). Åhhhhhhh jag vet inte... Vilken jävla röv jag får i den också!
Annars blir det nog den svarta klänningen i skjortmaterial med rosett i nacken och spetstights, eller min korta spetsklänning från Glitzy med cremefärgade detaljer!!




Utgång...

Dags att hoppa in i duschen snart, utegångsprocessen är väääldigt lång... Känner mig lite anti eftersom det är jobbigt att göra sig klar, men det brukar ju bli kul senare! Bara Jessica kommer ihåg mina Bacardis det vill säga ;)

Japp...

Jag bestämde att det fick man ;)

Åh Gud...

Dom här klänningarna är helt fantastiska. Får man tröstshoppa? Snälla, bara lite?







Det är inte lätt när det är svårt...

Jag och Cissan åt lunch tillsammans för nån dag sen i Birsta. Hon var och shoppade med dottern Vira (knappt två år) så jag tog lunch med henne istället för att äta ensam. När vi äter så säger Cissi: Vira har fått en ny bok! och ger den till mig så jag kan titta.
Jag tittar lite och ser några pilar och hål. Hmm.

-Cissi, jag förstår inte hur man ska göra...


Man skulle tydligen dra i dom där hålen för att få personerna att röra på sig. Barngrejer är avancerat nu för tiden ;)

RSS 2.0