Massor av solskydd...

Jag har som sagt handlat allt som kan behövas för kropp och hår i Thailand! Jag tyckte att det kändes bättre att handla hemma så jag vet vad jag köper, och att det finns. Blev ganska mycket, hmm...
Jag älskar Hawaiian Tropics solgrejor, så det fick bli lite olika produkter där. Sololja med sylskyddsfaktor till stranden, sollotion till dagarna när man inte solar men ändå är utomhus. Typ vid markndader och sånt, känns inte som jag vill kleta in mig med olja då! Sen blev det ett Body butter till kvällarna, så jag inte börjar flagna, och ett skyddande läppbalsam!
Till håret blev det allt möjligt från Scandinavian formula. Solskyddschampo + balsam, vårdande inpackning, värmeskyddande spray och även glansdroppar som skyddar mot värmen. Solen sliter ju som tusan på håret, så jag ska göra vad jag kan för att vara snäll mot det!
Till sist blev det också små papper i en ask från Too faced. Man lägger dom bara mot ansiktet så suger det upp glans/svett och sånt utan att förstöra sminket. Kan vara värt att testa.
Tur att jag ska kasta alla flaskor innan vi flyger hem, dom väger en hel del! Shoppingen ligger nog pyrt till annars, haha!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0