Okej, helgen var såhär...

Lite update om vad vi gjorde tänkte jag! Jag och Jessica kom fram till sthlm innan syrran slutade jobba, så vi hade lite dötid där. Gissa om vi hade problem att hitta till stan när vi kom fram, haha! Vi var väldigt nära, vi råkade bara snurra lite åt fel håll. Mitt lokalsinne är hemskt!
Till slut hittade vi iaf så vi började strosa omkring lite tills Evelina kom och mötte oss. Då blev det en fika, sen åkte vi hem till henne. Med tanke på att vi var sex tjejer så fick vi börja förbereda kvällen nästan på en gång. Vår del gick och handlade medans dom andra duschade, sen fick dom laga mat medans vi gjorde oss klara. Mycket effektivt!
Planen för kvällen var Stureplan, och så blev det! Vi var på Hell's kitchen och Sturecompagniet. Vi festade loss med alla rikemansbarn (pojkarna bjöd in oss till deras reserverade lilla loungedel), blev tilldelad drinkar av en kompis till Henrik Zetterberg och drack champagne för 27.000 kr (som bratsen bjöd på, självklart). Inte riktigt som vi festar hemma på Aveny eller O'learys, men det var en upplevelse, haha! Kändisarna som vi hann se var Kicken, E-type och Alex Schulman. Verkligen eliten ;)
Lördagen spenderades på stan när vi väl hade orkat kliva ur sängen. Gick och la oss ungefär halv sex, så det var lite segt. Jag och Jessica tror ofta att vi  också är rika när vi går på stan så vi shoppade för glada livet hela dagen! Som sagt, jag visar det sen, har faktiskt tagit alla bilder!
Mot kvällen så gick vi och åt pizza för vi orkade inte laga mat, sen blev det på med partystassen igen. Kollade på Melodifestivalen också, gud så dåliga dom flesta är...
Det blev en ganska lugn kväll efter det. Vi åkte till söder och hamnade på nån hotellkrog, där vi satt lugnt och sansat och smuttade på glasen. Vi var ganska trött sen dagen innan!
På söndagen var det bara att kliva upp och packa, sen åkte vi till stan igen och gjorde av med ännu mer pengar innan vi åkte hem.
 

The End

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0