Säsongen är över...

Gaaaah jag är så ledsen över matchen igår. Usch, vilken besvikelse... Man vill ju alltid ha nån att skylla på, men herregud vad domare gör tabbar i det här slutspelet! Det är helt sinnessjukt hur dom får hålla på. Några exempel:


1. En HV-spelare tar tag i en Timrå-spelare så han ramlar omkull och råkar hamna lite halvt på HVs målvakt. Timrå får utvisningen!
2. Timrås nr 33, Håkan Bogg gör hög klubba och domarna blåser för utvisning. Dock hade dom inte koll på vem som viftade med klubban så dom visade ut Timrås nr 3, Erixon istället!
3. Timrå gör ett byte vid båset där ena killen hoppar ut från båset samtidigt som den andra står med ryggen mot planen på väg att kliva in i båset och sätta sig. Då får Timrå en utvisning för Too many players on ice!Sen stod det även i tidningen igår, plus att dom sa på tvn, att HVs vinnarmål i förra matchen inte skulle godkännas eftersom en HV-spelare var inne i Timrås målgård (sen kan vi lägga till att dom även körde över Backlund så han hade inte en chans att ta pucken). Det är förbjudet!!!!!!!!
Ni kanske har hört om Luleå-Frölundamatchen också? Där fick en Luleåspelare sitta nästan en dubbel utvisning utan att utsläppt efter två minuter som han skulle. Under tiden hann Frölunda göra mål, så det blev ju världens domarskandal. Domaren blev faktiskt avstängd, eventuellt ena linjemannen också, kommer inte ihåg. Herregud, jag undrar vad dom har hittat på i alla andra matcher som man inte har sett. Irriterande är det iaf, för alla såna där småsaker kan ha jävligt stor betydelse i ett slutspel! Ja, det är lätt att vara partisk när det går dåligt för ens eget lag, men dom översta två misstagen var helt uppenbara!


Nåja, dags att gå vidare... Det blir en säsong nästa år också...

Kommentarer
Postat av: Evelina

Jag är verkligen förbannad över den där matchen!! MORR!

2009-03-17 @ 18:44:40
URL: http://lonken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0